Intrebari Frecvente

Intrebari Frecvente

Cum pot castiga bani din Video Chat?

Raspuns :
Sistemul functioneaza extrem de simplu . Site-urile de video chat reprezinta platforma prin care utilizatorii (clientii) din intreaga lume pot interactiona in timp real (live) cu modelele . Unii clienti sunt in cautare de prietenii, altii sunt in cautare de show-uri adult . Ambele tipuri de clienti vor plati pentru a obtine ceea ce doresc de la modelul preferat o anumita taxa pentru fiecare minut de chat (definitia show-ului cu plata = private chat) .

Nu am experienta in domeniu . Ce sanse am ?

Raspuns :
Experienta este irelevanta . Daca ai cunostinte medii de limba engleza , un aspect fizic OK (nu trebuie sa ai look-ul unui supermodel , orice categorie de fete sau baieti , mai slabi sau mai plinuti , cu sani mai mari sau mai mici , fiecare isi are audienta lui) . Ai sarm ? Ai farmec ? Nu esti inhibat(a) de domeniul adult ? Atunci totul este OK .
Desigur , si experienta isi are rolul sau in aceasta activitate . Cu timpul vei invata sa te perfectionezi , vei invata cum sa-ti atragi cat mai multi clienti in chatroom-ul tau si implicit sa generezi castiguri cat mai marii .

Cat trebuie sa lucrez ? Este un program de lucru obligatoriu ?

Raspuns :
Daca doresti sa lucrezi din studio programul este de 8 ore pe zi – minim 5 zile pe saptamana (la fel ca la un job normal). Desigur iti poti alege cand vrei sa lucrezi: in tura de dimineata, dupa amiaza sau noaptea. Daca optezi pentru a lucre de acasa nu exista un program de lucru definit . Poti lucra cand vrei , atat cat vrei , de la ce ora vrei sa incepi si pana la ce ora vrei sa stai online .
Totusi , este evident faptul ca o prezenta constanta online (live) va aduce venituri constante , progresive , in timp ce prezenta online ocazionala nu va atrage nimic pozitiv .
Pentru a avea consistenta in castiguri un model , dupa parerea noastra , trebuie sa petreaca intre 5 si 8 ore pe zi online timp de 5 – 6 zile pe saptamana .
Desigur , daca vrei ca video chat-ul sa fie doar un part time job atunci poti sta online atunci cand poti , cum spuneam si mai sus nu exista restrictii din acest punct de vedere .

Poi fi vazut (a) din Romania?

Raspuns :
Marea majoritate a siteurilor cu care lucram nu sunt vizibile din Romania, unelechiar sunt cu circuit inchis (adica sunt vizibile doar pentru membrii unor cluburi). Desigur sunt si siteuri care pot fi vazute de oriunde din lume, dar noi iti vom bana profilul astfel incat sa nu existe pe site.

Care sunt documentele necesare pentru a ma inscrie?

Raspuns :
In general copia scanata a cartii de identitate este suficienta . Exista insa site-uri (putine la numar) care nu accepta cartea de identitate si cer permis de conducere sau pasaport.

Informatiile mele sunt confidentiale?

Raspuns :
DA ! XVisionStudio nu va dezvalui informatii referitoare la identitatea dumneavoastra reala catre clienti sau alte terte parti . Doar profilul vostru de model precum si numele sub care o sa figurati ca model sunt publice . De exemplu , daca in realitate va cheama Antonescu Daniela si aveti 29 de ani , pe siteuri o sa fiti trecuta ca "MayaMirage" si aveti 25 de ani …

Sunt in dilema … Sa lucrez de acasa sau de la studio ?

Raspuns :
Daca dispuneti de o conexiune la internet stabila si de calitate , un calculator bun , o camera web buna sau chiar mai bine o camera video ; daca aveti cunostinte macar minime legate de instalarea de programe in calculatorul vostru , daca aveti confortul si intimitatea necesara (acasa) pentru desfasurarea acestei activitati si mai ales daca aveti dispozitia necesara, puteti lucre de acasa.
In studio veti beneficia automat de o conexiune la internet foarte buna, un calculator performant, camera video de inalta calitate, decoruri atragatoare, iluminare profesionala, sedinte foto profesionale, o echipa care va va invata cum sa lucrati si cum sa faceti cat mai multi bani, un program de lucru stabil si cateva siteuri profesionale pe care se poate lucre doar din studio.

Se ofera si cazare?

Raspuns :
Da, XVisionStudio ofera si cazare modelelor care sunt interesate sa lucreze in acest domeniu.

Pot opta sa lucrez la NON-ADULT (non-erotic)?

Raspuns :
DA, XVisionStudio ofera o gama diversificata de siteuri care accepta modele in categoria Non-Adult. In aceasta categorie nuditatea este strict interzisa.

Putem colabora pentru deschiderea unui studio?

Raspuns :
Da, suntem deschisi oricarui tip de colaborare. Exista studiouri care au apelat la noi pentru punerea pe picioare a unui studio, dar exista si studiouri care au dorit sa se axeze mai mult pe recrutarea personalului si am preluat noi restul de atributii. Putem oferi si francize, dar studioul care preia franciza va fi obligat sa resprecte standardele impuse de XVisionStudio.

Care este limita de varsta pentru a lucra ca model?

Raspuns :
Nu exista o limita de varsta. Orice persoana care a implinit varsta de 18 ani poate lucra in acest domeniu.


Studio Videochat | Studio Videochat | Studio Videochat