XvisionStudio

XvisionSTUDIO

Acum 6 ani lua fiinta in Bucuresti primul studio din reteau Xvisionstudio. Numit pe atunci videolivestudio studio-ul a urcat rapid in topul preferintelor in materie de videochat din Bucuresti. In anul urmator odata cu deschiderea unui nou studio a luat denumirea de Xvisionstudio, denumire ce a ramas si astazi. De atunci si pana astazi firma a trecut prin diverse schimbari ajungand astazi sa fie cunoscuta in toate colturile tarii si nu numai. Seriozitatea si perseverenta ne-a facut sa ne mentinem pe piata in decursul acestor ani in care studio-urile de videochat s-au inmultit foarte mult, mai mult de jumatate din ele insa murind subit fie din cauza nepregatirii fie din cauza ca au fost deschise pentru castiguri pe termen scurt, asa zisele tepe . Ne desfasuram activitatea in vile amenajate si utilate cat mai placut , situate in zone discrete si sigure.
In prezent colaboram cu peste 100 de siteuri de videochat , o parte din ele fiind exclusiviste, fiecare model putand opta din aceasta gama pentru siteurile care I se potrivesc cel mai bine. Pretul platit de un membru pe siteurile cu care colaboram este intre 1 si 10 dolari / euro.
Pentru o cat mai buna colaborare asiguram support tehnic 24 din 24, 7 zile pe saptamana pentru toate modelele noastre fie ca lucreaza din studio sau de acasa. De asemenea oferim modelelor noastre o platforma web pe care sa lucreze. Pe acest site fiecare cont de model va avea un profil al sau cu user si parola, pe care isi va gasi toate datele de logare pentru siteurile oferite de noi precum si diferite sectiuni ca: Forum, Mesaje , Statistici, Stiri, Reguli si Sfaturi .
Din punct de vedere al legalitatii, videochatul este legal 100% el fiind reglementat de legea 196/2003, ulterior modificata si completata prin legea 496/2004. Firma noastra are sediu, puncte de lucru, certificate de functionare, se platesc taxe la stat si se fac contracte de munca si de colaborare. De asemenea, avem contracte legale si cu site-urile de videochat care colaboreaza cu noi.
Despre siguranta ta! Ne dam seama cat de important este pentru modelele noastre sa se simta in siguranta si sa lucreze intr-un mediu sigur. Avem contracte cu firme de paza si camere de supraveghere in toate locatiile noastre.
Toti acesti factori colaborati cu perseverenta din partea dumneavoastra duc garantat catre castiguri substantiale.


Studio Videochat | Studio Videochat | Studio Videochat